کارگاه مهارت های زندگی

از آنجایی که مهمترین و مقدس ترین و موثر ترین عضو جامعه، خانواده است و خانواده کارآمد، موجب تعالی اعضای خود و در درجه بعدی، جامعه است.  از طرفی پرورش و تربیت متوازن نسل آینده در گرو حضور والدین فهیم، عاشق و مسئولیت پذیر است، لذا آشنایی با مسئولیت ها، وظایف و حقوق هر یک از زن و شوهر در خانواده سبب رشد و تعالی این خانواده می گردد.

از آنجایی که ایمان به زندگی انسان معنا و مفهوم بخشیده و رنگ زندگی را الهی می کند، انسان با تقوا، خانواده موفق تری خواهد داشت چرا که الگوی زندگی خود را سیره و زندگی ائمه اطهار علیهم السلام قرار می دهد.

لذا اداره تربیتی با برگزاری کارگاه های مهارت های زندگی به آموزش مهارت های مختلف می پردازد تا ان شا الله در این راه، گامی هر چند کوچک در جهت افزایش توانمندی مخاطبین خود بردارد و افق دید ایشان را نسبت به زندگی و حیات طیبه وسعت بخشد.

برخی کارگاه ها در یک جلسه به نتیجه مطلوب نمی رسد و لازمه ثمر بخشی آن، برگزاری دوره ای این آموزش ها است.

کارگاه های برگزار شده