جامعة المصطفی العالمية

جامعة المصطفی العالمية نهادی علمی و بين المللی با هويت حوزه ای است که با هدف گسترش علوم اسلامی، انسانی و اجتماعی، با رويكرد آموزشی، پژوهشی و تربيتی، اهتمام دارد که انبوهی از داوطلبان را از سراسر گيتی تحت پوشش قرار دهد و فرصت كم نظيری براي تشنگان زلال معارف اسلامی و هدايت قرآنی در سراسر جهان فراهم آورد تا ضمن تربيت مجتهدان، عالمان و متخصصان پارسا و متعهد، به تبيين، توليد و تعميق تفكرات و انديشه های اسلامی و نشر و ترويج اسلام ناب محمدی همت گمارد.

اين نهاد علمی بین المللی بيش از 50000 دانش پژوه مرد و زن را از 122 مليت، تحت تعليم و تربيت خود داشته که تاكنون، بيش از 25000 نفر از آنان دانش آموخته شده اند.

در جامعة المصطفی العالمية رشته های اسلامی فقه، اصول فقه، قرآن، حديث، فلسفه، عرفان، اخلاق، كلام و تاريخ اسلام و در حوزه علوم انسانی نيز رشته ها و گرایش هایی همچون علوم تربيتي، حقوق، روان شناسي، اقتصاد، جامعه شناسی، علوم سياسی، بانكداری، ارتباطات، مديريت و زبان و ادبيات زبان های فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسوی و روسی، با رويكرد اسلامی ارایه می شود.